ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΑΣΤ  ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

Αντιπροσωπεία του Υπάτου Συμβουλίου υπό τον Κραταιότατο Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη Νικόλαο Κιλάκο 33ο και τον Κραταιό Αδελφό Νικόλαο Βασιλειάδη 33ο συμμετείχε κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του Υπάτου Συμβουλίου διά τη Γαλλία, στις Τεκτονικές Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι από 15 έως 16 Δεκεμβρίου 2017, στα πλαίσια του εορτασμού του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

Στον εορτασμό συμμετείχαν Αντιπροσωπείες από  20  Ύπατα Συμβούλια, με συνολικά 44 Κραταιά Μέλη.

Ειδικότερα :

Y.Σ. διά την Ισπανία

Y.Σ.  διά την Δημοκρατία του Περού

Y.Σ.  διά την Τουρκία

Υ.Σ. διά την Δημοκρατία της Παραγουάης

Υ.Σ. διά την Ελλάδα

Υ.Σ. διά την Ιταλία

Υ.Σ. διά την Σερβία

Υ.Σ. διά την Πολωνία

Υ.Σ. διά την Δημοκρατία της Τσεχίας

Υ.Σ. διά την Αυστρία

Υ.Σ. διά τη Δημοκρατία της Νικαράγουα

Υ.Σ. διά το Κράτος του Ισραήλ

Υ.Σ. διά την Πορτογαλία

Υ.Σ. διά την Ρωσία

Υ.Σ. διά το Τogo

Υ.Σ. διά την Κροατία

Υ.Σ. διά την Λιθουανία

Υ.Σ. διά την Ουκρανία

Υ.Σ. διά τον Μαυρίκιο

Υ.Σ. διά τη Σλοβακία

Το πρωï  της 15ης Δεκεμβρίου,  ο Κραταιότατος Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης  Νικόλαος Κιλάκος, συμμετείχε στη συνεδρία της Συνομοσπονδίας των Υπάτων Συμβουλίων της Ευρώπης,  κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα των Υπάτων Συμβουλίων.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, η Ελληνική Αντιπροσωπεία, παρευρέθη σε Μύηση 33ο η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Υ.Σ. διά τη Γαλλία.

Την επομένη, πραγματοποιήθηκε σε συνεδριακό χώρο, η τελετή εορτασμού του Χειμερινού Ηλιοστασίου σε 4ο με τη συμμετοχή  εκατοντάδων Αδελφών.

france 2018 2

france 2018 3

Κατά τις Εργασίες, ο Κραταιότατος Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης  Νικόλαος Κιλάκος, τιμήθηκε από το Ύπατο Συμβούλιο διά τη Γαλλία, με την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Μέλος  του Υ.Σ. διά τη Γαλλία και του απενεμήθησαν αντίστοιχο μετάλλιο και δίπλωμα.

Ο Κρατ. Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης  Νικόλαος Κιλάκος, αφού ευχαρίστησε τον Κρατ. Υ.Μ.Τ. του Υ.Σ. διά τη Γαλλία Henri  Lustman 33ο διά την εξαιρετική τιμή η οποία γίνεται διά του προσώπου του εις το Υ.Σ. διά την Ελλάδα, μεταξύ άλλων είπε;

Για μια ακόμη φορά συγκεντρωθήκαμε στην πόλη του φωτός για να εορτάσουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη διάδοση των Αρχών του Α.Α.Σ.Τ. και να επαναβεβαιώσουμε τους στενούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των Υπάτων Συμβουλίων μας.

Ας ευχηθούμε, το χειμερινό ηλιοστάσιο, αυτό το συμβολικό ηλιακό δράμα της  συμπαντικής αρμονίας, να αποτελέσει την επικοινωνία γήïνων και συμπαντικών Δυνάμεων, επικοινωνία ανθρώπινης ψυχής και Θεïκής ουσίας, για την επικράτηση του Φωτός επί του σκότους.

Κρατ. Υ.Μ.Τ. Henri Lustman, θα ήθελα εκ μέρους της  Ελληνικής Αντιπροσωπείας να σας ευχαριστήσω για τη θερμή φιλοξενία και εκ  μέρους του Υπάτου Συμβουλίου διά την Ελλάδα να σας προσφέρω αυτό το αναμνηστικό δώρο.΄

Κατά την επίσκεψη τα Μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, αντάλλαξαν απόψεις σε ιδιαίτερα αδελφικό και φιλικό κλίμα με τα Μέλη άλλων Υ.Σ. συμβάλλοντας στην έτι περαιτέρω ενδυνάμωση των στενών αδελφικών μας δεσμών, επιβεβαιώνοντας την εξέχουσα θέση του Φιλοσοφικού Τεκτονισμού του Α.Α.Σ.Τ. διά την Ελλάδα στον Διεθνή Τεκτονικό ορίζοντα.