Κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο του ΑΑΣΤ διά το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, ο Κραταιότατος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης Νικόλαος Κιλάκος 33ο μετά του Κραταιού Μεγάλου Αντιπροσώπου του Υπάτου Συμβουλίου διά την Ελλάδα εις το Ύπατο Συμβούλιο διά το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου Βασιλείου Καλέντζη 33ο , παρέστησαν εις τις Ετήσιες Εκδηλώσεις στο Λουξεμβούργο, που περιελάμβαναν την Επανεγκατάσταση του Κραταιοτάτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Victor Gillen 33ο ως και την ανανέωση Φώτων του Υπάτου Συμβουλίου, καθώς και Συνεδρία εις 4ο.

IMG 0422Παρέστησαν Αντιπροσωπείες των Υπάτων Συμβουλίων διά τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Ρουμανία.
Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Μαïου ο Κραταιότατος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης Victor Gillen υπεδέχθη τις Αντιπροσωπείες και αντήλλαξαν απόψεις επί θεμάτων του ΑΑΣΤ.
Την επομένη Σάββατο 5 Μαïου, εγένετο η Επανεγκατάσταση Κραταιοτάτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Victor Gillen 33ο και η εισδοχή τριών νέων Κραταιών Μεγάλων Αξιωματικών εις το Ύπατο Συμβούλιο.

IMG 0428Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε Συνεδρία εις 4ο υπό την προεδρία του Κραταιοτάτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Victor Gillen 33ο με ομιλία του αποχωρήσαντος λόγω συμπληρώσεως του ορίου ηλικίας (80 έτη ) σύμφωνα με τον Κανονισμό του Υπάτου Συμβουλίου, Κραταιού Μεγάλου Ρήτωρος Christian Polen 33ο , o οποίος εξέφρασε τη συγκίνησή του και ανεφέρθη στο θέμα της 53ης Συνόδου των Υπάτων Μεγάλων Ταξιαρχών στο Βερολίνο στις 24 Μαïου ε.ε. περί δημιουργίας γεφυρών στην επικοινωνία των ανθρώπων.
Ακολούθησε Ποτήριον Αγάπης κατά το οποίο ο Κραταιότατος Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης Νικόλαος Κιλάκος 33ο προσφωνώντας τον Κραταιότατο Ύπατο Μέγα Ταξιάρχη Victor Gillen 33ο εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που μετέχει των εν λόγω Εκδηλώσεων.
Αναφερόμενος στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, τόνισε ότι είναι εκ των ιδρυτικών Μελών του Ο.Η.Ε. , των ιδρυτικών Μελών της πρώην Ε.Ο.Κ. και νυν Ε.Ε. αλλά και η έδρα του Δικαστηρίου των Ευρωπαïκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ).

IMG 0432Τέλος, ευχαριστώντας τον Κραταιότατο Ύπατο Μέγα Ταξιάρχη Victor Gillen 33ο δια την τιμητική πρόσκληση και εγκάρδια και ζεστή φιλοξενία, του προσέφερε αναμνηστικό δώρο, εκφράζοντας την ευχή όπως ο Μ.Α.Τ.Σ. διαφυλάττει Αυτόν και όλα τα Μέλη του Υπάτου Συμβουλίου, παρέχοντας υγεία διά την ευόδωση των τεθέντων σκοπών του Α.Α.Σ.Τ.

{mp4}lux_aasr{/mp4}